Beoordelingen 

Service
9
227 commentaren van in totaal 227 beoordelingen
De heer Jan van Pol (Venlol)
19-11-2019
8

prima werk geleverd. naar tevredenheid. heeft iets langer geduurd dan oorspronkelijk afgesproken.

Mevrouw F Berden
07-11-2019
9

Ben prima geholpen alles volgens afspraak. Vind de uitleg bijzonder goed. Weet nu al wat de volgende keer nodig is. Ben ook blij dat ze je niet extra dingen willen laten doen waar je niet om gevraagd heb,en het daarom niet extra duur wordt. Ga er zeker de volgende keer terug!!

Joep
07-11-2019
8

Goede service en informatie vooraf. Tevreden klant!

A.Brommer van deursen (Venlo)
29-10-2019
10

We hebben al jarenlang alleen maar goede ervaring met Klaver Automobielen !!!

Rob Nooijens (Blerick)
18-10-2019
10

Goede naar de klant gerichte dealer met goed bekwaam personeel

J.Cuppes (Reuver)
15-10-2019
9

wordt al vele jaren zeer goed en betrouwbaar geholpen.

H Willems (Venlo)
03-10-2019
8

Correcte service.

Dorothé Schepens (Venlo)
24-09-2019
10

goede service, vakmanschap en het meedenken naar oplossingen (creativiteit)

Wil Beerkens (Blerick)
06-09-2019
9

Zeer klantvriendelijk, eerlijk en meedenkend

Piet Strous (Belfeld.)
04-09-2019
9

Goede afspraken, vriendelijk.Prijsafspraken kloppen altijd.

H Killaars
14-08-2019
9

vriendelijk bekwaam personeel, waar je altijd correct geholpen wordt.je weet vooraf waar je aan toe bent, en indien het reparatiebedrag afwijkt, is hierover eerst contact.

Dhr J. Hagendoorn (Venlo)
09-08-2019
8

Ik ben al meer dan twintig jaar klant en altijd goed geholpen.

Dhr. Garsen (Horst a/d maas)
04-07-2019
10

klaver heeft een zeer goede service en je wordt er goed geholpen

J. van Smaalen (Venlo)
21-06-2019
9

Vriendelijk personeel, je weet waar je aan toe bent. Als er iets mis was met mijn Toyota is Klaver mijn nummer 1 keus. Liever een paar dagen wachten dan naar een concurrent toestappen. Personeel weet wat ze doen, weet waar ze over praten en mocht het wat langer duren zullen ze je meteen informeren. Blijf zo door gaan heren!

Dhr. Johan.C.J.A. van Vlokhoven (Velden.)
05-06-2019
10

deze Toyota dealer Klaver Venlo-Blerick komt altijd de afspraken na zoals vanouds,de service is vakkundig en perfect en de mensen achter de telefoon staan je vriendelijk te woord evenals de mensen van receptie,magazijn en werkplaats de hand gaat al omhoog zodra je komt aanrijden en de koffie staat al voor je neus voordat je goed en wel binnen bent mocht je daar trek in hebben en mocht de directeur toevallig in de nabijheid zijn en hij ziet je vraagt hij hoe het met je gaat en schudt de hand en wenst je het beste en als de rekening word overhandigd na afloop dan krijg je daar keurig tekst en uitleg bij zoals die vooraf al besproken was en mocht er onverwachts iets bijkomen zoals bv. een ruitenwisser die slecht is word er gevraagd of ze hem mogen vervangen en ze vermelden tevens de onderdelen die de volgende keer geadviseerd worden te vervangen zodat je voorruit al weet wat je de eerst volgende keer extra kunt verwachten qua reparatie ze vragen of je nog een kop koffie wilt nuttigen en wensen je verder een veilige terugreis en graag tot een volgende keer,ja waar vind je dit nog,ze zitten dun en mocht je eens onverwachts bv.een kapotte lamp hebben of een band die gewisseld moet worden,ja ik bel altijd vooraf even maar ze zeggen altijd voor zoiets hoef je niet te bellen gewoon aankomen en je word geholpen al stellen ze het wel altijd op prijs dat de klanten mee denken,ik zeg altijd hun goed voor mij ik goed voor hun dus daarom automobielbedrijf Toyota Klaver Venlo-Blerick TOP dealer.

H.G. Wibbeke (Tegelen)
16-05-2019
9

Ik ben een jarenlange klant bij boven vermelde dealer en heb nooit problemen van welke aard dan ook gehad. Er is een prima verstandhouding zowel met de leiding als met de medewerkers. Ik zou niet anders willen, zeker als je van kennissen, die ook
TOYOTA-rijder zijn (en met een andere garage werken) hoort, dat er daar (vooral bij grotere bedrijven) niet alle dingen zo
gladjes verlopen. Ik weet, dat ik heel erg tevreden ben met 'mijn' garage.!!!!!

R. Breikers
08-05-2019
10

Goede service, communicatie en vriendelijk. Reële prijs.

Dhr. E.J.F. Jennekens (Heythuysen)
08-05-2019
9

Al jaren klant. altijd tevreden

Dhr. van den Bercken (Venlo)
03-05-2019
10

Al ruim 20 jaar vaste klant bij KLAVER-automobielen, omdat ik zeer tevreden ben over het contact en afhandeling van zaken. Ook de persoonlijke benadering door het personeel is altijd zeer vriendelijk en correct.

Arno Kessels (Venlo)
03-05-2019
9

Ik kom al jaren bij Klaveren ben er steeds perfect geholpen, en ze komen nog altijd de gemaakt afspraken na.

van Giesen (Arcen)
18-04-2019
9

Zeer vriendelijk goed personeel perfect werk afleveren.

Bart van Kleef (Venlo)
10-04-2019
9

Prijs volgens afspraak, auto gewassen terug ontvangen, leenauto beschikbaar.

Herman Westheim (Tegelen)
09-04-2019
10

Ik kan me geen betere service voorstellen.

Tonnie Fleuren
13-03-2019
9

Ben al jaren zeer tevreden, over verkoop en onderhoud. Nu mijn man is overleden krijg ik bij alles duidelijk tips en uitleg,prima!

Peter (Venlo)
27-02-2019
8

Ben zeer tevreden

A. Langver (Venlo)
06-02-2019
10

Zij doen wat is afgesproken.

K Bergwerf (Blerick)
01-02-2019
8

Top geregeld en heel vriendelijk. Aanrader.

Louise Nooijens (Hout-Blerick)
25-01-2019
9

Het is een kleinschalig bedrijf, al jaren vaste medewerkers, persoonlijke benadering, personeel en eigenaren zijn allemaal even betrokken en gemotiveerd om het de klant naar de zin te maken.

L.Janssen (Velden)
16-01-2019
10

Goede service en goede afspraken vriendelijke personeel

Harry Haenraets (Venlo)
16-01-2019
8

Kleinschalig, ons kent ons. Correcte afhandeling en benadering.

H.Gielen (Blerick)
19-12-2018
9

Zoals ik al zei alles is prima

Dhr. Jan van Pol (Venlo)
14-12-2018
8

Een bedrijf waarop je kunt vertrouwen en direct bereid is om te helpen,

Ton Propst
14-12-2018
8

omdat ik tevreden bent.

T.Dohmen
05-12-2018
10

Ik ben altijd super tevreden

Dhr. H.L.M.Meussen (Venlo)
23-11-2018
10

Ik ben vaste klant. Altijd prettig contact gehad.Geen klachten.

g.l.siemons (tegelen)
23-11-2018
10

Altijd op afspraak altijd naar wens gedaan al 12 Toyota;s bij Klaver gehad in die jaren.

Dhr kKerry Elt (Venlo)
23-11-2018
10

-

Hermans H. (Venlo)
09-11-2018
10

Zeer goede service, flexibel en korrekt.

Rob Nooijens (Blerick)
17-10-2018
10

Goede dealer met vriendelijk en deskundig personeel zowel receptie als werkplaats.

B van Dijk
05-10-2018
7

Alles netjes uitgelegd en beurt goed uitgevoerd alleen het probleem met het banden spannings controle lampje is niet opgelost.

G. VERHEIJEN (VENLO)
26-09-2018
8

De eerste keer daar geweest en tevreden!

Jo Tijink (Venlo)
26-09-2018
8

Je word hier altijd vriendelijk benaderd en geholpen,schone werkplaats en winkel.

Strous
13-09-2018
10

Prima afspraken.Goed vakwerk.Eerlijke informatie.Klopt altijd.

John Kurvers. (Panningen.)
29-08-2018
10

Klaver Automobielen B.V. levert goed werk af en ik word altijd vriendelijk en correct geholpen.Geen lange wachttijd voor beurten of reparaties.Duidelijke uitleg over de zaken die zijn uitgevoerd.Gewoon super goede service.

Johan van Vlokhoven. (Velden)
17-08-2018
10

als je belt voor een afspraak word je vriendelijk te woord gestaan en doorverbonden met de werkplaats die plant de afspraak en zegt wat de nota nadien zal zijn zonder verdere onvoorziene kosten cq uren wat altijd netjes over een komt met het vooraf gezegde nota en je krijgt netjes een kopje koffie aangeboden of twee is ook geen probleem en iets te lezen als je wil en komen regelmatig vragen of ze nog iets kunnen betekenen voor je en komen je halen als je auto klaar is en krijgt er tekst en uitleg van de rekening bij mocht het niet duidelijk zijn en dan haal je het pasje door de sleuf en je krijgt een bijzonder woord van dank en wensen je een prettige voortzetting van de dag toe en tot ziens bij het volgende onderhoud met veel veilige kilometers gewenst.

Huub Pijpers (Blitterswijck)
15-08-2018
10

Toyota Klaver is een buitengewoon goede dealer met zeer goed en toegewijd personeel. Altijd netjes te woord staan, duidelijke uitleg over onderhoud, reparatie en aangeven wat vervangen dient te worden. Auto na beurt altijd gewassen en schoon terug naar klant. Geen poespas en rare verhalen zoals bij andere "Toyota dealers" die gebouwen en personeel in Toyota outfit hebben.Gewoon lekker menselijke benadering. Niks mis mee. Toyota kan aan deze dealer een voorbeeld nemen.

Agnes Burhenne
10-08-2018
9

Al jarenlang goede ervaringen met deze dealer en garage. Geen rare fratsen, kundige monteurs en er heerst een prettige sfeer.

Sef smeets
08-08-2018
9

Je wordt er prima geholpen

Mevr. Bol Ottenheym (Velden)
25-07-2018
9

vriendelijk en een eerlijk oordeel waar je als alleen staande vrouw op kunt vertrouwen

Dhr J. Hagendoorn (Venlo)
18-07-2018
8

Altijd correct behandeld en goed geïnformeerd.

J. Faassen (Venlo)
04-07-2018
10

Altijd goed advies. Altijd goed uitgevoerde reparaties. Nooit onnodige reparaties.

Dhr. J. Dambacher (Venlo-Blerick)
27-06-2018
9

Naar tevredenheid geholpen,reparaties en onderhoudsbeurten goed uitgevoerd.

Sjaak Hendriks (Belfeld)
22-06-2018
9

hun vriendelijke en correcte behandeling met uitleg.

m. janssen (blerick)
06-06-2018
10

ben altijd zeer correct behandelt met mijn toyota in beurten en uitvoering.

Ton Saris (Venlo)
24-05-2018
10

Omdat we altijd netjes en vriendelijk te woord word gestaan en geholpen

H.G. Wibbeke (Tegelen)
22-05-2018
10

De vertrouwensbasis en de contacten met dit bedrijf zijn inmiddels jarenoud en kunnen in alle opzichten niet beter.

Dhr. Timmermans
16-05-2018
9

steeds weer zeer vriendelijk, correct en behulpzaam

Arno Kessels (Venlo)
25-04-2018
9

Het is gewoon een hele goeie garage met uiterst vriendelijke medewerkers met veel know how van Toyota

Jac Neessen (Grubbenvorst)
18-04-2018
9

De service is betrouwbaar

J.M.Tijink (Venlo)
12-04-2018
8

goede service vriendelijk personeel .

marleen nabben (hout-blerick)
05-04-2018
10

Ben een trouwe Toyota rijdster, ik hoor inmiddels bij de inventaris

Dhr W Bastiaans (Venlo )
21-03-2018
8

goed service, betrouwbaar, prettig contact

Dhr Buskens (Venlo)
21-03-2018
9

Ik kom al ongeveer 8 jaar bij Klaver Automobielen. Via kennissen werd mij deze garage aangeraden. Na een aantal zeer negatieve ervaringen bij mijn vorige dealer was Klaver een verademing. Het vertrouwen dat ik volledig verloren had in de branche is door hun toedoen hersteld. Ze komen afspraken na, zijn kundig en als er iets op de rekening staat dan is dat ook uitgevoerd. Er wordt met je mee gedacht en gezocht naar oplossingen. TOP.

Herman Westheim (Tegelen)
14-03-2018
10

Ik rijd al Toyota sinds Toyota in Venlo is gevestigd.Ik kan me geen betere service voorstellen.

Westheim
07-03-2018
6

Zeer tevreden brachten auto voor een beurt en keuring.Kregen zo een gratis auto mee super goed.

Wolters Wim (BAARLO)
28-02-2018
8

wordt goed behandeld

van Kleef (Venlo)
28-02-2018
8

Goede service en kundige monteurs

Frans Coenen (Venlo)
09-02-2018
9

Auto heeft grote beurt gehad. Van te voren juiste prijsopgave ontvangen en auto gewassen en weer in topconditie afgeleverd op de afgesproken tijd.

Anoniem
11-01-2018
8

Ik kom al jaren bij deze dealer en ik ben tevreden met het contact dat wij hebben. Als er iets is met mijn auto, krijg ik eerlijke informatie daarover. Reparaties aan de auto gaat ook goed. Alleen , deze dealer is een beetje duur. Bij andere garages krijg ik het zelfde onderdeel voor een paar tientjes goedkoper. En ja, iedereen let op de centjes.

Anoniem
10-01-2018
9

Klantvriendelijk ontvangst, deskundige monteurs en goede service.

Lei Janssen (Velden )
10-01-2018
10

Altijd uitstekende en snelle service .

J.C.J.A. van Vlokhoven (Velden.)
27-12-2017
10

je word al vrolijk als je de telefoon hoort overgaan,want je weet je eraan krijgt en het maakt niet uit wie,je ziet door de telefoon de lach van het gezicht erbij ze vragen waarmee ze je van dienst kunnen zijn en geven je raad of eerste hulp of ze plannen je in voor de onderhoud beurt of a.p.k. net wat van toepassing is,je krijgt vooraf gaand te horen wat het financiële kostenplaatje is en heb je onverwachts iets aan je auto dan kun je zonder afspraak gewoon binnen komen en je word onmiddellijk geholpen indien mogelijk,je krijgt koffie en wat te lezen of krijgt vervangend vervoer als het nodig is of ze brengen je naar huis net wat de klant wil,komt er nog iets boven water dan krijg je een belletje wat eraan scheelt en de kosten ervan,ja dat noem ik service.

Twan (Venlo)
01-12-2017
9

Super autogarage met een eerlijke afhandeling!

Guus Munten (Venlo)
30-11-2017
9

goede service, vriendelijk, toegankelijk en betrouwbaar

Anoniem
29-11-2017
9

betrouwbaarheid, prettige dienstverlening

Anoniem
22-11-2017
10

prettige, klantgerichte service en betrouwbaar

Huub Pijpers (Blitterswijck)
08-11-2017
10

prima service. snelle afhandeling van afspraak aanvraag. duidelijke prijsopgave en uiteindelijk kosten. Komen volledig overeen.Zeer vriendelijk personeel en altijd bereid om een praatje te maken.

Harry Haenraets (Venlo)
25-10-2017
9

Kleinschalige dealer met “ons kent ons” mentaliteit. Snelle en persoonlijke benadering zonder poespas.

Niels (Arcen )
18-10-2017
7

Goede garage denk ik

Anoniem
04-10-2017
9

Reparatie van mijn auto wordt steeds correct uitgevoerd en de medewerkers /sters zij altijd even beleefd en correct

Haij Gielen (blerick)
27-09-2017
9

receptie en personeel zijn altijd aardig en zeer deskundig

Jacq Peeters (Venlo)
21-09-2017
10

Al jaren ben ik een tevreden klant

Anoniem
31-08-2017
8

Ja, over het algemeen ben ik tevreden, alleen stoor ik mij aan het grote reclamebord, waarop de prijzen van een kleine- en grote onderhoudsbeurt voor lagere bedragen worden aangeboden, dan de prijs die ik uiteindelijk moet betalen.

Guus Kitzen (venlo)
16-08-2017
9

betrouwbaarenvriendelijk

Jan.Hanegraaf. (Velden)
16-08-2017
8

Klaver is een zeer vertrouwd en vakkundig autobedrijf.

Anoniem
10-08-2017
8

Goede garage klantvriendelijk en prijs is redelijk

Anoniem
09-08-2017
7

Eerlijk,snel,duidelijk,goed werk

Anoniem
09-08-2017
1

Ervaar Klaver als onplezierig bedrijf. Onvriendelijke personeel die overkomen dat ze je liever zien gaan dan komen. Overleggen met de klant is er niet bij.

John sanders (Horst aandemaas)
24-07-2017
10

Om dat ze goede service leven

Anoniem
12-07-2017
10

Klantvriendelijkheid en service staan bij hun hoog in het vaandel. Bij de volgende auto zoek ik weer Klaver Automobielen op en voor het onderhoud blijf ik bij hen.

Peeters (lottum)
12-07-2017
10

betrouwbaar en vriendelijk en geen lange wachttijd

Richard Kamphuis (Belfeld)
05-07-2017
10

De samenwerking met Klaver verloopt naar tevredenheid. Gemaakte afspraken worden correct nagekomen. De medewerkers zijn correct en vriendelijk. De auto wordt altijd in optimale conditie afgeleverd na een servicebeurt.

Anoniem
30-06-2017
9

Je weet waar je aan toe bent.

Lowie heinen (Venlo)
30-06-2017
10

Uiters vriendelijk personeel als er iets bijzonders aan de auto is als die voor onderhoud bij klaver is bellen ze altijd en zeggen wat het gaat kosten maar ook als ik b.v pech onderweg heb en het is in de buurt komen ze ook gelijk helpen dus zeer tevreden met klaver automobielen

Dhr. L. van der Sanden
23-06-2017
9

Vakkundig, vriendelijk personeel. Als familiebedrijf maakt het een betrouwbare indruk die ze ook waarmaken.

B.Munten (Kronenberg)
07-06-2017
9

Het is een garage waar mijn ouders al kwamen en die altijd correct en fair behandelt zijn. En sind ik toyota rij hebt ik liever dat de echte expert er naar kijkt dan een beun de haas. Ik krijg correcte prijzen en weet vooraf waar ik aan toe ben. En dat siert het bedrijf. Vertrouwen staat hoog in mijn vaandel. De service is goed en men communiceert met de klant. Ze hebben een vaste klanten kring en dat zegt genoeg. Ga zo door

Anoniem
30-05-2017
10

Prima service, vriendelijke bediening. Denken met klant mee en geven uitstekend advies.

Pieter Claessen (Reuver)
24-05-2017
9

is zeer oke .Kan altijd beter

Anoniem
23-05-2017
8

Eerder ingevuld.

werner-erich butzkies (venlo-blerick)
17-05-2017
10

een goedeservice

Ton saris (Blerck)
12-05-2017
10

Ik heb dat al eerder aangegeven .
En daar sta ik helemaal achter.
Je word er altijd netjes en met plezier geholpen!!!!!

FW Kersten (Steijl)
05-05-2017
10

Goede service, Top kwaliteit en betrouwbaar.

Anoniem
03-05-2017
9

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en personeel tegenover hun klanten.
Ze zeggen precies waar het op staat en zorgen ook altijd voor een passende oplossing.
Voor mij ga ik niet naar een andere garage dus ben een tevreden klant.

Willem van der Kolk (Maasbree)
02-05-2017
10

In de 40 jaren dat ik bij Klaver-Automobielen klant ben kan ik niet een negatief punt opnoemen. Mijn positieve punten zijn: altijd correct, vriendelijk, een thuis komen gevoel, netjes, goede service, staan altijd voor je klaar, betrouwbaar en eerlijk! Mede daardoor ben ik een Toyota-Fan vanaf het eerste uur en wat mij betreft zal ik dit nog jaren blijven.

Anoniem
26-04-2017
10

steeds zeer tevreden

Geert Versleijen (Horst)
26-04-2017
9

Zeer goede service!!

F Strijbos (Venlo)
26-04-2017
10

goede afspraken- direct geholpen -vriendelijk-behulpzaam- koffie- geen rondslomp-

Anoniem
19-04-2017
9

Gewoon goed verder geen poespas

Jac Neessen (Grubbenvorst)
19-04-2017
9

Correctie service, betrouwbaar en correct.

W. Ament-Aldeweireldt (Baarlo L.)
13-04-2017
8

omdat ik zeer tevreden ben

Anoniem
07-04-2017
10

Klaver Automobielen BV geeft prima informatie en is transparant in haar communicatie

Anoniem
27-03-2017
9

Ik ben zeer tevreden over VENLO - Klaver Automobielen B.V.! Medewerkers van dit bedrijf zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Gemaakte afspraken worden nagekomen en bij eventuele vragen krijg ik een duidelijke uitleg. Ik word serieus genomen. Ook zijn ze zeer correct in het geven van advies. Zover als ik kan beoordelen worden werkzaamheden in de werkplaats vakkundig uitgevoerd. Showroom, receptie en werkplaats zien er keurig uit. Mijn complimenten!

Anoniem
23-03-2017
9

Bij het kopen van de auto was dit de eerste garage die mij wees op kleine krasjes en een deukje. Ik heb daar hele andere ervaringen mee. De medewerkers zijn vriendelijk en nemen de tijd om je iets uit te leggen. De monteurs zijn zeer kundig. Facturen zijn correct. Het werk dat gefactureerd wordt werd ook uitgevoerd.

Herman Westheim (Tegelen)
23-03-2017
10

In de vele jaren dat ik reeds Bij deze dealer kom, Heb ik nog nooit meegemaakt dat er iets niet juist was voorspeld.Of ik nou met een nieuw gekochte Toyota, of met een gebruikte Toyota in de werkplaats kwam, altijd ben ik voor 100 % tevreden naar huis gegaan.
Dit geldt ook voor de schade gevallen die ik daar heb laten repareren.

wim Bastiaans (venlo)
23-03-2017
8

omdat alles volgens afspraak is gelopen

Diny Huijs (Venlo)
23-03-2017
8

goede service

lei caris (venlo)
10-03-2017
9

tevreden over afspraken met receptie en garage-medewerkers

Anoniem
02-03-2017
8

Goede en zeer deskundige uitleg

Anoniem
01-03-2017
7

Wij zijn zeer tevreden met hun ,goed en aardig personeel.

Pschorner (Venlo)
15-02-2017
9

Alles loopt daar naar wens

marleen nabben (hout-blerick)
14-02-2017
10

De reparatie eindigde in een mooie Aygo uit 2016

MART HUNNEKENS (NEER)
30-11-2016
10

HIER KOOP IK EN LAAT MET EEN GERUST HART MIJN REPARATIES UITVOEREN, AL MEER DAN 20 JAAR. RUIM 20 JAAR GELEDEN SCHAKELDE IK OVER VAN MERCEDES NAAR TOYOTA, EN ZEI TEGEN KLAVER DAT HIJ GEK WAS OM ZO,N HOGE PRIJS TE VRAGEN VOOR EEN AUTO. HIJ ANTWOORDDE; DAT ZEG JIJ OVER 10 JAAR NIET MEER, EN IK ZEG DIT AL LANGER NIET MEER. IK BEN VOL LOF OVER KLAVER EN TOYOTA, NIET ALLEEN OVER DE BUS, MAAR OOK OVER DE AVENSIS.
mET VRIENDELIJKE GROETEN, MART HUNNEKENS.

Hermans (Blerick)
08-11-2016
10

Zeer goede service en reperatie. Altijd korrekt met alle informatie. Zeer vriedelijk personeel.

A Holthuisen (Venlo)
28-09-2016
8

Het is een betrouwbare dealer.
goede afspraken mee te maken.
zoals; Kosten buiten de beurten graag vooraf overleggen, te verwachten naderende extra kosten.

ja ik maak veel al een lijstje met vragen wat naar mijn mening extra aandacht nodig heeft.
Dit spreek ik door tijdens de afspraak en bij het ter reparatie aanbieden van de auto.
zo als een ruitenwisser die hinderlijk streept, een lampje dat af en toe niet wil branden, een schakelaar die minder goed reageert, de reserve band controleren op banden spanning en profiel (zelf vergeet ik dit nog al eens).
en schrijf dit tevens op een briefje en leg in de auto. voor een beurt/apk keuring.

we.butzkies (schillerstaat 10)
03-08-2016
10

vriendelijk en korekd

Anoniem
27-07-2016
9

Correcte behandeling en zeer vriendelijk

Anoniem
14-07-2016
10

goede service en uitleg en jarenlange goede relatie

Mevr.L.van Doorn (Venlo)
13-07-2016
8

Je word snel geholpen,eerlijk en duidelijk

Tiny. Gielen (Waalre)
13-07-2016
9

Kleinschalig persoonlijk contakt met monteurs
Goede uitleg wat er gerepareerd is .

Anoniem
08-07-2016
10

Goede informatie en betrouwbaar.

Timmermans (Venlo)
08-06-2016
9

omdat ik zeer tevreden ben met deze dealer

Dhr. B. Poeth (Venlo)
01-06-2016
9

Na enkele slechte ervaringen bij een andere Toyota dealer in de buurt, ben ik hier langs gegaan voor een second opinion. Tot mijn tevredenheid bleek dat de service hier wel overeenkomt met het imago van Toyota. Door een goed en eerlijk advies heb ik zelfs zeer veel geld kunnen besparen! Groetjes van een nieuwe klant.

Anoniem
18-05-2016
10

Goede service, een goede behandeling, ik kom hier al jaren daarom een 10

Anoniem
11-05-2016
10

alles naar wens

Lei Janssen (Velden)
06-05-2016
10

Omdat wij altijd geweldig worden behandeld!

Anoniem
20-04-2016
10

Altijd netjes en correct en komen altijd alle afspraken na.

P.Best (Grubbenvorst)
20-04-2016
10

toelichting is voldoende

Anoniem
14-04-2016
9

al vele jaren tevreden over service en geleverde diensten

Anoniem
06-04-2016
8

klant vriendelijk bejegend

l.caris (blerick)
24-03-2016
9

correcte behandeling en voorlichting

Anoniem
09-03-2016
9

Het personeel is vriendelijk en zeer kundig. Ik heb er vertrouwen in dat ze doen wat ze beloven en in rekening brengen.

F. Coenen (Venlo)
04-02-2016
9

Alles is volledig afgehandeld, zoals besproken. Autobeurt en keuring zijn naar volle trevredenheid uitgevoerd. Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk.
Min-puntje: andere keren kregen wij de auto ook gewassen retour. Deze keer is de wasbeurt achterwege gebleven.

Anoniem
27-01-2016
9

goede service en vakmanschap

J.L.M.Cuppes (Venlo-Blerick.)
13-01-2016
9

vriendelijk ,vakbekwaam, en geen nummer.

Anoniem
08-01-2016
8

ben te vrede met deze dealer , wordt al jaren goed geholpen.

Anoniem
08-01-2016
10

Omdat alles goed is

Harry Haenraets (Venlo)
06-01-2016
8

Kleinschalig met persoonlijke aandacht en benadering. Zeer plezierig dat je, na overleg, in de werkplaats mag komen voor overleg en uitleg van de verrichtte reparaties.

Jan van Pol (Venlo)
30-12-2015
8

Alles is , zoals altijd , prima en vlot verlopen. Zoals gezegd, perfectie behaalt niemand.

Marleen Nabben (Blerick)
23-12-2015
10

Het is gewoon een top garage, ik hoor bijna bij de inventaris

Claessen (Reuver)
23-12-2015
10

Omdat het naar onze mening een zeer correct bedrijf is.

Mevr. A.A.K. Stam-Wibbeke (Simpelvels)
10-12-2015
9

altijd vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, geen verrassingen achteraf

Mevr.D Zaeijen -Schreurs (Roermond.)
10-12-2015
8

Omdat ik er al jaren met mijn Toyota kom en er vriendelijk behandeld wordt. De zaak ziet er goed verzorgd uit.

Hans Fleuren (Blerick)
03-12-2015
10

Ik ben al meer dan dertig jaar tot volle tevredenheid klant bij deze dealer

Anoniem
02-12-2015
10

ik wordt altijd op een zeer vriendelijke manier meteen geholpen.

Anoniem
02-12-2015
9

goede garage en deskundig en vriendelijke medewerkers

Anoniem
02-12-2015
9

Goede service , vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar

Dorothé Schepens (Venlo)
02-12-2015
10

Ik ben al jaren zeer tevreden over van Klaver. Ze hebben een uitstekende service. Ze leveren kwaliteit zowel bij de aanschaf van een auto als het onderhoud. Het is gewoon een erg goed bedrijf.

Guus Kitzen (Hout-Blerick)
02-12-2015
9

Betrouwbaar,werkzaamheden worden goed verricht.

Haij Gielen (blerick)
26-11-2015
9

ze zijn klantvriendelijk leggen alles goed uit wat er gaat gebeuren met de auto en alles ziet er prima uit in het bedrijf

Anoniem
12-11-2015
8

Totale indruk: tevreden.

Dhr. L.G.Brenkman (Venlo-Blerick)
09-11-2015
10

Omdat onze ervaring met dit bedrijf zeer positief is. Wij zijn altijd netjes en correct behandeld en te woord gestaan, en over hun service zijn wij ook zeer tevreden.

G.L.Siemons. (Tegelen)
14-10-2015
10

Altijd volgens afspraak mijn 13 tiende Toyota.Een ieder aan te raden.

m. de klerk (venlo)
17-09-2015
10

Deze dealer biedt mij al meer dan 30 jaar een uitstekende service en kwaliteit

Guus Kitzen (Venlo)
26-08-2015
9

Betrouwbaar bedrijf

Mevr. Bol Ottenheym (Velden)
25-08-2015
10

ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

Anoniem
19-08-2015
9

Ik word altijd vriendelijk en correct geholpen ondanks dat ik meestal het onderhoud zelf doe en meestentijds alleen de onderdelen kom kopen. een fijne no nonsence garage waar ze mij met raad en daad bijstaan als dat nodig is.

j.tAGAGE (venlo)
11-08-2015
10

ALLES WORDT PERFET AFGEHANDELD

mevr. ehren (steyl)
22-07-2015
10

zoals aangegeven vriendelijk

Dhr. J.M. Cuppen (Venlo-Blerick)
15-07-2015
10

Ik kom reeds 10 jaar bij deze dealer, ik ben altijd welkom, ook als ik kom met vragen omtrent mijn Verso.
Wordt altijd correct, vriendelijk en vakkundig geholpen.
Door zowel directie, medewerkers achter de balie en ook zekere de medewerkers op werkvloer in de garage wordt men vriendelijk en vakkundig geholpen.

Herman Westheim (Tegelen)
08-07-2015
10

Er bestaat geen betere service.

Anoniem
08-07-2015
9

Prima service. Reparaties lijken prima, heb zelf geen verstand van auto's dus vertrouwen ligt bij de garage. Autowasbeurt na keuring/beurt is een mooie extra.

Anoniem
08-07-2015
9

Korekte behandeling

Pascal orval (Tegelen)
06-07-2015
9

Vriendelijk personeel. Snel kunt er op wachten. Goede uitleg over wat er gebeurt is bij de beurt. Volledig tevreden

J.C.J.A van Vlokhoven. (Velden.)
25-06-2015
10

zoals altijd word je ontvangen en behandeld als kind in huis met een stralende glimlach van oor tot oor en een overheerlijk bakje koffie,voor een kleinigheid word je gelijk tussendoor zonder vooraf een afspraak te hoeven maken geholpen zodat je weer veilig verder kunt en als je een afspraak maakt voor een reparatie,onderhoud of a.p.k. komen ze die ook altijd na,desnoods brengen ze je ook nog naar huis toe of krijgt vervangend vervoer mee indien gewenst en hetgeen wat is afgesproken word steeds nagekomen en word er onverwachts iets ontdekt dan word je vooraf op de hoogte gebracht van de reparatie en de kosten ervan,ja voor mij geen andere dealer zei kennen mijn Toyota beter als geen ander en ik weet dat hij in vertrouwde handen is en mij geen zorgen hoef te maken,ze leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs.

J.huismans (venlo)
24-06-2015
8

zijn zeer vriendelijk en leveren goed werk

Ton Saris (Sevenum)
24-06-2015
10

uitstekende behandelingen

Anoniem
23-06-2015
8

Correcte afhandeling van zaken.

Mirjam Sanders (Maasbree)
18-06-2015
9

Prima

Braun (Reuver)
17-06-2015
8

Prima service

Anoniem
27-05-2015
9

deskundig, vriendelijk goede uitstraling

FW Kersten (Tegelen)
13-05-2015
10

Goede service en eerlijk

Geert Versleijen (Horst)
13-05-2015
9

Zeer goede service, en betrouwbaar

Lei Janssen (Velden)
29-04-2015
10

Klant vriendelijk en professioneel

Anoniem
29-04-2015
9

Een 9 vind ik een groot complement, zeer tevreden over de service. zeer mooi en schoon bedrijf.
wat voor mij heel belangrijk is.

Hans Fleuren (Blerick)
29-04-2015
10

Ik kom al 25 jaar tot volle tevredenheid bij deze dealer

van Giesen (arcen)
08-04-2015
10

alles is er goed

Anoniem
25-03-2015
8

klantgericht

Guus Kitzen (Venlo)
04-03-2015
9

Goede en vriendelijke behandeling en correcte uitvoering van reparatie.

Hovens (Tegelen)
04-03-2015
9

Omdat de servies tot nogtoe goed is.

Anoniem
04-03-2015
8

goede service en vriendelijk

mha janssen (venlo- blerick)
25-02-2015
10

ben zeer tevreden over mijn dealer, voldoet goed aan de wensen van de klant.

Rob Nooijens (Venlo)
04-02-2015
8

ervaring van 39 jaar

FW Kersten (steyl)
21-01-2015
10

Goede garage maar ook zeker eerlijk en klantgericht

Edwin Vijfvinkel (Venlo)
07-01-2015
9

Technisch bekwaam en betrouwbaar.Verder ongecompliceerd en altijd dienstbaar.

Mevr.D.Zaeijen-Schreurs (Roermond)
23-12-2014
9

Ik ben er zeer tevreden over hoe zij de afhandelingen doen en je te woord staan.Geef dit ook altijd aan vrienden door.

Dohmen HGM (Blerick)
09-12-2014
10

Bij ieder bezoek ben ik zeer tevreden

Anoniem
03-12-2014
9

Vriendelijk, klantgericht, betrouwbaar en een snelle service

Dhr. L.G. Brenkman (Venlo-Blerick)
02-12-2014
10

Omdat wij zeer tevreden zijn over de service, klantvriendelijkheid en correctheid van onze Toyota dealer van klaver automobiel bedrijf

Anoniem
09-10-2014
4

Vakantiecheck gehad en tijdens onze heenreis ging het oranje motor management lampje branden, na afslepen en controle bleek dat er tijdens de check geen gas meting is gedaan(staat wel op checklijst) en toen geconstateerd had moeten worden dat de bougies verkoold waren en dat de luchtfilter helemaal verstopt zat.
Hierdoor is hoogstwaarschijnlijk de katalysator defect en zitten wij met kosten die niet nodig zijn.
Wij begrijpen inmiddels waarom Klaver geen dealerschap meer heeft.
En zijn bezig met een andere professionele Toyota dealer.

Anoniem
30-09-2014
8

tevreden over het onderhoud, onvoorziene werkzh. worden telefonisch gemeld

Dhr Cornelissen (Venlo)
19-09-2014
10

Altijd vakkundig en vriendelijk

MEVR E.MUL (VENLO BLERICK)
19-09-2014
9

WIJ WORDEN ALTIJD GOED EN CORRECT BEHANDELD

Anoniem
11-09-2014
9

snel en goede hehandeling

Anoniem
03-09-2014
10

Service, vakbekwaamheid en prettige bediening!

Anoniem
28-08-2014
8

Klant vriendelijk en goede service

B. Holla (Venlo)
25-08-2014
7

Toyota Venlo: prima wagens, kundig personeel. Aan uitstraling van zowel het pand als de balimedewerker kan verbetering plaatsvinden.

Jan Theelen (Velden)
25-08-2014
8

klantvriendelijk, goede service en belangstellend.

Guus Kitzen (Venlo)
19-08-2014
9

betrouwbaar,degelijk en bekwaam

Anoniem
19-08-2014
8

goede relatie,vakkundig personeel

Anoniem
14-08-2014
9

goede indruk

J.C.J.A. van Vlokhoven. (Velden)
07-08-2014
10

je word hier bij Toyota Klaver Venlo altijd vakkundig en vriendelijk geholpen met bekwaam personeel en een stralende glimlach zowel van de receptie alsmede van de monteurs,je krijgt vooraf netjes prijsopgave en advies zodat achteraf geen nare gevolgen of kwade gezichten ontstaan en bovendien nog een lekkere kop koffie aangeboden krijgt,daarbij word je auto vaak nog eens gewassen en voorzien van een leuk kaartje dat ze er met plezier aan gewerkt hebben,daar word je als klant toch wel heel vrolijk van,tenminste ik wel. Je kunt er voor een kleinheid of iets groter als het onverwachts gebeurd altijd aan komen zonder afspraak en voordat je gezegd hebt wat er aan de hand is,is het al zo goed als gerepareerd bij wijze van spreken en dan is het een zwaai en een knipoog en goede reis gewenst,ja daar kom ik graag weer terug.

Anoniem
07-08-2014
8

Ik wordt goed geadviseerd en ik heb geen klachten over de kwaliteit.

jjh smeets (belfeld)
06-08-2014
9

perfect behandeld

Dhr.F.Smets
29-07-2014
8

goede service

Huub Hanssen (Heythuysen)
23-07-2014
10

gewoon in een woord geweldig goede service

P Dierijck (Tegelen)
21-07-2014
8

Goede garage met vakkennis en klantvriendelijkheid

Raedts (Venlo)
17-07-2014
9

Afspraken geheel nagekomen

H. Braun (Reuver)
09-07-2014
9

Prima service en klantvriendelijk

Herman Westheim (Tegelen)
08-07-2014
10

vakkundigheid, service en nakomen van afspraken.

Anoniem
08-07-2014
9

vanwege de positieve ervaringen
met deze dealer al sinds 11 jaar.

Anoniem
08-07-2014
9

Omdat ik er nooit geen problemen heb.

Anoniem
08-07-2014
8

Goede service, etc.

dhr.h.bors (steyl)
07-07-2014
8

heb 30 jaar alfa garage bezocht omdat alfa gereden heb en nu Toyota rij.
deze keuze heb ik gemaakt omdat de alfa garage ging sluiten.

Haij GIELEN (Blerick-Venlo)
26-06-2014
8

Omdat alles goedgeregeld zo als was afgesproken

Anoniem
26-06-2014
8

Degelijk werk

Anoniem
26-06-2014
10

ik heb reeds vermeld dat ik zeer tevreden ben over de service en de vriendelijke medewerkers, had een prijsopgave gevraagd en dat klopte allemaal precies

Anoniem
11-06-2014
8

deskundig en vriendelijk

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.